Suvenir zyre

Suvenir zyre

In Stock

2,500 L

Produkti shërben dhe si suvenir dhe si mbajtëse kartëvizitash, i cili është i shoqëruar me një stilolaps metalik dhe kutinë e paketimit.
Produkti është material plexiglass me bazament druri.

Sasia:
Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.