Small Rose Quartz

Small Rose Quartz

In Stock

1,300 L

Përdoret për të balancuar shëndetin emocional, për të çliruar bllokimet emocionale dhe për të balancuar çakrat e tjera. Sapo të njihni dhe ndjeni dashurinë e pastër brenda jush, kjo energji e pastër dashurie është ajo që ata përreth jush ndjejn dhe shohin.

Sasia:
Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.