Plexiglass Led

Plexiglass Led

In Stock

1,600 L

Produkti nuk ka mekanizëm muzike dhe audio,por një printim në plexiglass që shërben si një ilustrim i idesë që ruhet kujtim.

Permasat e produktit jane 17.5×11 cm.

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

Sasia:
Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.