Kanavacë Numër

Kanavacë Numër

In Stock

1,300 L1,800 L

Sku: CA020

Printim në material kanavacë, personalizohet me fotot dhe numrin që ju dëshironi.

Pastro

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

(madhesia maksimale e fotos 20 MB)

Sasia:
Size Chart

Informacion shtesë

Permasa mdf

30x42cm, 39x55cm

Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.