AXHENDË

AXHENDË

In Stock

1,800 L

Përmasat 21×15 cm,material lëkurë, vjen e shoqëruar me stilolaps metalik funksional si dhe kutinë e paketimit.

Sasia:
Size Chart
Shopping Cart
Close

S’ka produkte në shportë.